Om dit unieke evenement mogelijk te maken hebben we een helpende hand nodig. Daarom hopen wij dat we op uw helpende hand kunnen rekenen.

Uw hulp kan financiële steun, sponsoring in nature, of iets anders waar u een goed gevoel bij heeft, zijn.
 
Sponsorpakket
We hebben 3 sponsorpakketten samengesteld, we hebben de volgende pakketten:
  Subsponsors (tot € 100,-), u krijgt de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertentie;
•  Sponsor (van € 100 tot € 500,-), u krijgt de mogelijk tot het plaatsen van een advertentie en u mag gebruik maken van het VIP arrangement;
•  Hoofdsponsor (vanaf € 500,-), u krijgt de mogelijk tot het plaatsen van een grote advertentie en u mag gebruik maken van het VIP arrangement , daarnaast ontvangt u na afloop ook het dankpakket.
 
Tegenprestatie
We hebben verschillende manieren om deze sponsors te bedanken:
•   Advertentie in programmaboek en op onze website;
•  Sponsoruitdrukkingen bij start, finish, VIP boot  en of wedstrijdtassen;
•  VIP arrangement op de dag zelf
 
Advertentie in programmaboek en op onze website
We geven elk jaar een programmaboek uit, in dit boek staan zaken zoals het gehele zwemprogramma en nuttige informatie.
Daarnaast reserveren we ook altijd ruimte voor sponsors, de ruimte kunnen variëren van A6 tot A4 formaat.
Deze boeken worden uitgedeeld aan onze deelnemers, juryleden, toeschouwers en de pers.
Vanaf heden is het mogelijk om uw advertentie prominent op deze website te plaatsen. Deze zal tevens voorzien zijn van een doorlink naar uw website
 
Sponsoruitdrukkingen bij start, finish en VIP boot
Door de honderden toeschouwers en de pers die vanuit het gehele land naar de start en finish komen, is dit ook een zeer geschikte mogelijkheid om uw naam te laten zien.
Zo krijgt u de mogelijkheid om uw vlag en/of spandoek op te hangen achter de finishplaats. Verder zullen uw naam menigmaal te horen zijn door onze speaker. Een ander mogelijkheid is het uitdelen van uw promotiemateriaal, dit kan bij de finish, maar het is ook mogelijk om in de wedstrijdtassen te doen.
 
Vip arrangement
We hebben voor onze sponsors een VIP arrangement georganiseerd, dit programma is op de wedstrijddag zelf. U wordt ’s ochtend opgehaald bij het verzamelpunt waarna u naar de startlocatie wordt gebracht. Aan boord van onze VIP boot, waar u onder het genot van een hapje en een drankje, kunt u de zwemwedstrijd van zeer dichtbij meemaken. Zo kunt optimaal dit unieke evenement mee maken. U mag met meerdere mensen hiervan gebruik maken.