De 6 kilometer wedstrijd wordt gehouden in de rivier de Lek over een afstand van 6000 meter. De leeftijdsgrens is voor deze wedstrijd is voor de dames 2006 en ouder en voor de heren  2005 en ouder. Men moet lid zijn van een door de KNZB erkende zwemvereniging en men moet in het bezit zijn van een startvergunning. Ook is er een mogelijkheid voor triatlon leden om mee te doen ( met z.g. atletenlicentie ), alleen wel via de NTB een startvergunning aanvragen. Voor vragen over het aanvragen van startvergunning via de NTB verwijzen wij u door naar de NTB.

Na de inschrijving voor de wedstrijd krijg u een mail van de organisatie waarin we u verzoeken de inschrijfkosten ad. € 17,00 vooraf over te maken via het betaalverzoek. Na ontvangst krijgt u het reserveringsnummer en mag u deelnemen.  Bij aanmelding krijgt u alleen bij de 6 kilometer wedstrijd een reserveringsnummer. Deze graag op de wedstrijddag meenemen voor een snellere aanmelding op de wedstrijddag zelf

De sluitingsdatum van inschrijven is 7 juli 2020 voor 23:00 uur. Let op het maximum aantal deelnemers is 180 deelnemers, indien er meer inschrijvingen zijn zal er een reservelijst worden opgesteld op basis van binnenkomst inschrijving.
Indien u heeft ingeschreven maar u kunt niet meer deelnemen meld u tijdig af i.v.m. eventuele deelnemers op de reservelijst. Tot 31 mei bekijkt de organisatie de ernst van de afmelding voor eventuele terugstorting. Vanaf 1 juni is dat  niet mogelijk meer.

 Het programma voor de wedstrijdzwemmers van de 6000 meter is als volgt samengesteld:

•     Zwemmers en coaches kunnen zich 12 juli 2020 tussen 09.00 uur en 10.45 uur melden bij het restaurant 't VeerHuys bij het startpunt in Beusichem. Hier is beperkte parkeergelegenheid voor auto’s. Na aanmelding met reserveringsnummer ontvangt u de wedstrijdtas.

Aanmeldingen na 11.00 uur worden niet meer geaccepteerd,

•     Briefing om 11.00 uur door scheidsrechters en organisatie in het restaurant van 't VeerHuys in Beusichem.

•     Einde briefing om 11.30 uur, daarna gelegenheid om om te kleden en voorbereiding zwemtocht. Kleding gaat in plastic zakken voorzien van label en reserveringsnummer, die dan naar het gebouw van Triton Scouting worden gebracht, nabij de finish.

•     12.00 uur uur start van de zwemtocht vanaf de pont van Beusichem. Bij meer dan 130 deelnemers is er een gescheiden start voor dames en heren.

•     Tussen 12.45 uur  en 13.30 uur aankomst in de haven van Culemborg.

•     Bij aankomst in de haven van Culemborg afmelden bij de Jury  en dan gaat u via de bekende straat naar het clubgebouw van Triton Scouting, waar de mogelijkheid is om te douchen en om te kleden.

•     +/- 16.15 uur prijsuitreiking nabij de Jachthaven.

 

Vanaf 15.30 uur staat op de dijk nabij de Jachthaven een taxibusje, om u weer terug te brengen naar uw auto in Beusichem (wel even van tevoren opgeven bij de inschrijving als u daarvan gebruik wilt maken). (klik hier voor route beschrijving

 

Voor vragen kunt u gebruik maken van onze contactpagina en voor inschrijven kunt u gebruik van onze inschrijfpagina.

Daarnaast kunt u ook terecht bij het secretariaat van de zwemwedstrijd Beusichem - Culemborg, voor adres klik hier