De prestatietocht wordt gehouden in de rivier de Lek, van de Redichemse Waarden (de Afgraving) naar de haven van Culemborg, over een afstand van 2000 meter.
De prestatietocht is bedoeld voor iedereen die de zwemkunst machtig is en toch deze uitdaging durft aan te gaan. Voor deze wedstrijd is een startvergunning niet verplicht, de minimum leeftijd is 15 jaar. Met een startvergunning is de leeftijdsgrens 13 jaar. De bijdrage voor deze prestatietocht is € 11,00 bij voorinschrijving en € 12,00 op de dag zelf, indien er nog plaats is. Na de inschrijving voor de prestatietocht krijg u een mail van de organisatie waarin we u verzoeken de inschrijfkosten vooraf over te maken via het betaalverzoek. Na ontvangst krijgt u een bevestiging van deelname en mag u deelnemen.Let op het maximum aantal deelnemers is 180 deelnemers, indien er meer inschrijvingen zijn zal er een reservelijst worden opgesteld op basis van binnenkomst inschrijving. Indien u heeft ingeschreven maar u kunt niet meer deelnemen meld u tijdig af i.v.m. eventuele deelnemers op de reservelijst. Bij te late afmeldingen zullen wij de inschrijfkosten aan u door berekenen. 

Het programma voor de prestatietocht is als volgt samengesteld:

•     Vanaf 13.30 uur staan er busjes ( taxi Voet ) gereed op de Beusichemsedijk nabij de laatste bocht voor de Jachthaven en camping, om u naar de Redichemse Waarden (de Afgraving) te brengen. Het is ook mogelijk om zelf naar de Afgraving te komen, halverwege de dijk tussen Beusichem en Culemborg. klik hier voor een routebeschrijving

•    Inlichtingen, administratie en uitreiking caps tussen 13.00 uur en 14.30 uur bij de inschrijftafel.
De zwemmers die zich via de voorinschrijving hebben aangemeld kunnen zich direct melden bij de kraam.
Om 14.15 uur vervallen de nog niet ingeschreven deelnemersplekken van de voorinschrijving en zullen opgevuld worden door deelnemers die zich daarna aanmelden U kunt nog na 14:15 aanmelden echter is vol is vol.
Dus is het raadzaam om voor in te schrijven en voor 14:15 aan te melden om zeker te zijn van uw startplek.
Na 14.40 uur in inschrijving niet mogelijk mede door het vertrek van de kledingwagen naar Culemborg

•     Er is gelegenheid zich om te kleden en voor te bereiden op de prestatietocht. Kleding gaat in plastic zakken voorzien van nummer, die dan naar het gebouw van Triton Scouting worden gebracht, nabij de finish.

•    15.00 uur start van de prestatietocht, waarbij we in de eerste groepen de wedstrijdzwemmers of zwemmers laten gaan die denken hard te kunnen zwemmen. Daarna gaan de overige zwemmers van start in groepjes van 10, onder het toezicht van de reddingbrigade.

•     Ongeveer om 15.45 uur aankomst in de haven van Culemborg.

•     Bij aankomst in de haven van Culemborg afmelden bij de jury en na het in ontvangst nemen van de herinnering gaat u via de rode loper naar het clubgebouw van Triton Scouting gaan, waar de mogelijkheid is om te douchen en om te kleden.

 

Voor vragen kunt u gebruik maken van onze contactpagina en voor inschrijven kunt u gebruik van onze inschrijfpagina.

Daarnaast kunt u ook terecht bij het secretariaat van de zwemwedstrijd Beusichem - Culemborg, voor adres klik hier